top of page
szurke hatter

SZOLGÁLTATÁSAINK

Röviden: "full service". Tehát: a pályázatíráshoz és a projektmenedzsmenthez kapcsolódóan minden feladatot ellátunk. Átnézzük az ajánlatokat, összeállítjuk a költségvetést, megírjuk a pályázatot, a hozzá kapcsolódó tanulmányt, üzleti tervet, marketing tervet, hitelkérelmet, lebonyolítjuk a támogatott projekthez kapcsolódó közbeszerzési eljárást, a beruházás helyszínétől függően - ajánlunk tervezőt, műszaki ellenőrt, megbízható kivitelezőket, szállítókat, szintén helyszíntől függően és igény esetén - tartjuk a kapcsolatot a projekt összes szereplőjével és koordináljuk a közös munkát, egyeztetjük mindenkivel a szükséges dokumentumokat, figyelemmel követjük a határidőket, a pályázói kötelezettségeket, a saját feladataink ellátása mellett a pályázói/támogatotti feladatokat. Mindemellett segítünk, amiben csak tudunk.

Beszéljük meg a terveit!

Keressük meg hozzá a pályázati lehetőségeket! Látogasson meg bennünket az irodánkban, vagy mi is szívesen felkeressük Önt, ha szeretné megmutatni, mivel foglalkozik, hol működik. Pályázati tanácsadás szolgáltatásunk ingyenes és nem jár kötelezettséggel.

PROJEKT-ELŐKÉSZÍTÉS

Segítünk megtervezni a projektjét - annak érdekében, hogy megfeleljen a kiszemelt pályázati felhívás feltételeinek. És nem csak a projektet, de a megvalósítást, fenntartást is előre egyeztetjük! Ajánlunk tervezőt, energetikust, szállítót, kivitelezőt, együttműködő partnert, vagy más egyéb közreműködőt. Szerteágazó üzleti kapcsolatrendszerünkkel az Ön rendelkezésére állunk.

PÁLYÁZATÍRÁS

Amennyiben a tervezett projekt megfelel a releváns pályázati kiírás feltételeinek, a pályázati kiírás kötelezettségei pedig megfelelnek az Ön elképzeléseinek, úgy elkészítjük és benyújtjuk a pályázatát.

Csak akkor vállaljuk a pályázatírást, ha esélyesnek ítéljük a benyújtandó pályázatot.

Többnyire sikerdíjasan dolgozunk, a sikerdíj alapja az elnyert támogatás.

Pályázatírásra mindig úgy kötünk szerződést, hogy támogatás elnyerése esetén mi végezzük a projektmenedzsmentet.

ÜZLETI, MARKETING TERV KÉSZÍTÉSE

Amennyiben az adott pályázati felhívás előírásai szerint a pályázat benyújtásával egyidejűleg üzleti tervet, marketing tervet, vagy egyéb pénzügyi, gazdasági dokumentumot, tervet szükséges benyújtani, úgy azt mi elkészítjük, és benyújtjuk a pályázattal együtt. Az üzleti/marketing terv elkészítése során számítunk az Ön szakmai együttműködésére, hiszen a piacot Ön ismeri a legjobban.

TANULMÁNYOK KÉSZÍTÉSE

Szükség esetén a projektjéhez (jellemzően nagyobb projekteknél) elkészítjük a Megvalósíthatósági tanulmányt, amely azt hivatott bemutatni, hogy az adott projekt műszakilag, szakmailag, pénzügyileg, időben megvalósítható-e a releváns tervek szerint. A pénzügyi elemzések során bemutatjuk a projekt megtérülését, és egyéb teljesítmény-mutatóit.

A tanulmányok készítését többnyire fix díjasan vállaljuk.

HITELKÉRELEM KÉSZÍTÉSE

Támogatott hitelek, vagy hitellel kombinált támogatások igénybe vétele esetén elkészítjük hitelkérelmét, illetve az ahhoz szükséges üzleti és pénzügyi terveket. Több vállalkozás-fejlesztési alapítvánnyal is jó kapcsolatot ápolunk, ajánlani is tudunk támogatott hiteleket.

Bankokkal nem állunk kapcsolatban, kivéve MFB pontok kapcsolattartóival.

FOTÓ-DOKUMENTÁCIÓ

A projektek megvalósítását és a létrejött eredményt legtöbb esetben fotózni szükséges, a záró kifizetési kérelemhez pedig a komplett fotódokumentáció benyújtása szükséges.

Igény esetén ezt mi elkészítjük.

KÖZBESZERZÉSEK

Vállaljuk közbeszerzési eljárások lefolytatását - ajánlatkérői oldalról. Akkreditált közbeszerzési tanácsadónk a támogatott projektek közbeszerzési eljárásainak lefolytatására jogosult. 

Vállaljuk továbbá megbízóink ajánlattevői képviseletét közbeszerzési eljárásokban való részvétel során.

TÁJÉKOZTATÁS ÉS NYILVÁNOSSÁG

Igény esetén elvégezzük ezen kötelező feladatokat (táblák, matricák, sajtóközlemény, egyéb megjelenés, stb.), mindig az adott projekt méretének, pályázati felhívás előírásainak megfelelően.

A tevékenység nem része a projektmenedzsmentnek, erre külön megállapodást kötünk.

PROJEKT-MENEDZSMENT

Pályázatírásra mindig úgy kötünk szerződést, hogy támogatás elnyerése esetén mi végezzük a projektmenedzsmentet. Mindezt annak érdekében, hogy ne csak elviekben, de a gyakorlatban is sikeres legyen a projekt. A tevékenység során elkészítjük a szükséges szerződésmódosításokat, változásjelentéseket, beküldjük a kifizetési kérelmeket, lehívjuk a támogatást, beszámolókat készítünk, majd a projekt befejeztét követően monitoring beszámolókat is készítünk és beküldünk. A projekt megvalósítása során kapcsolatban állunk a projekt résztvevőivel és a támogatóval.

A projektmenedzsment munka díjazását általában a pályázatírás sikerdíja tartalmazza - akár külön is nevesítve, több részletben fizetendő - a projekt méretéhez és hosszához igazodóan.

bottom of page